Tine fotballskole påmelding

Siste sjanse til å melde på sommerens glade fotballeventyr med å delta på Tine fotballskole!

Har man ikke meldt seg på, så er sjansen for å gjøre dette nå via linken under.

Fotballskoler i uke 25 og 32.

Fotballskolen er for barn fra 6-13 årsalderen. Vi håper å se mange deltakere på våre fotballskoler.

Banekart til fotballsesongen på Ferd

Nå spilles det kamper i flere former på Ferd banen og vi ønsker at våre hjemmelag er klar over å ha god avstand til publikum og motstandere på arenaen.

Vedlagt ligger det oversikter over spillformene 7, 9 og 11’er for hvordan Monolitten Fotball vil det skal være under kamper på Ferd banen.

Vi oppfordrer alle våre trenere og lagledere til å dele oversikten med kommende motstandere og spre informasjonen til sitt lag.

Heia Monolitten!

Seriestart for barnelagene våre

Da er det offisielt.

Barnefotballen begynner med det samme og dette er vi veldig glade for i Monolitten Fotball. Etter en utrolig lang pause så er seriespillet i gang. 😀 Klubben ønsker at alle våre barnelag kommer i gang med seriespillet og følger oppsatte kamper. Viktig at man avtaler med motstanderklubber om kampen skal endres og gjør dette i god tid i forveien. Er man hjemmelag så må man huske å skaffe en dommer om det ønskelig. Det går og fint an å bruke en forelder til oppgaven. Klubben minner om at alle lag må ha kampvert som skal være synlig og sørge for at avstands anbefalingene opprettholdes hele tiden.
Vi anbefaler alle å laste ned min fotballappen og bruke den for å se når seriekampene er og ha god oversikt.

Nå som seriespillet begynner for fult, så kan det være det går utover noen treningstider på Ferd, Monolitten og Nordjordet. Da prioriteres kamper fremfor treninger. Vi jobber for å få til at alle skal få hatt kamp og trening, så lag/kull som skal trene/spille vil få beskjed i forveien.


Tilslutt ønsker vi alle våre barnelag en god seriestart og at det er gledelig med seriespill igjen. Lykke til alle sammen med gode kamper. Lurer dere på noe, så er det bare å kontakte klubben.

– Monolitten Fotball⚽😃

Nye regler fra 26 mai.

Etter nok en pressekonferanse er det lov å spille treningskamper for barn- og unge under 20 år. Vi synes det er synd at nok en gang må de eldre fortsatte vente med kontakt og kamper, men vi er glade for at vår yngre garde nå kan spille litt mer normalt enn tidligere. Vi ønsker at våre kull og årganger helst spiller interne kamper i starten før man kontakter andre klubber om treningskamper. Skulle treningskamper bli avtalt så er det et krav at klubben blir varslet om treningskampen om tid og sted. Banetid må også sjekkes opp med victor@monolittenil.no om kamper skal spilles på Ferd, Monolitten eller Nordjordet. Det er også et krav om at alle kamper så skal det være en kampvert som sørger for at regler opprettholdes.

Les mer om nye regler fra Oslo kommune her.

Fotballens koronahåndbok skal også leses før eventuelle kamper avtales.

Ny uke – Nye treninger

Monolitten Fotball håper alle våre spillere og foreldre hadde en god 17 mai feiring i går. Vi ser frem til en ny treningsuke på Ferd, Monolitten og Nordjordet.

Vi minner om at alle som får Spond invitasjoner må svare om man stiller på trening eller ikke. Klubben ønsker å ha mer kontroll på hvem som er på banen grunnet smittevernhensyn og at vi har et godt antall spillere på feltet som fører til god aktivitet.

Vi ser frem til nok en god treningsuke.

– Monolitten Fotball

Ferd banen blir oppgradert. Ny bane på plass!

Klubben er utrolig glade og stolte av at vi fra å med i dag kan si at det vil komme en ny fotballbane på Ferd innen 2021. Byggingen vil begynne fra 7 juni og være ferdig til midten av august. Etter en lang periode er vi i mål og ser frem til at banen blir oppgradert til at vi kan forbedre treningstilbudet hos oss.

Klubbens administrasjon vil tilpasse treningstider og -sted i perioden som 11’er banen oppgraderes, mer informasjon om dette vil komme etter hvert. Også fotballskolene i sommer vil påvirkes og det jobbes med løsninger for dette.

Oppdaterte retningslinjer

Byrådet innført i går 27.04 nye retningslinjer.

Fra og med i dag kan alle delta i utendørs organisert idrettsaktivitet.
– Barn og unge under 20 år kan delta i grupper på inntil 20 personer. Disse har unntak fra kravet om å holde minst én meters avstand i aktiviteten.
– Voksne kan delta i grupper på inntil 10 personer så lenge de holder én meter avstand til hverandre.

Husk at unntaket fra avstandskravet kun gjelder under trening, og at man skal holde avstand før og etter treninger.

Nye retningslinjer fra 16 april

Etter gårsdagens pressekonferanse så er det endelig lov å trene uten en meters reglen. Dette gjelder fra og med 16 april. Barn og ungdom fra 6-16 år kan da trene med kontakt igjen. Ungdom fra 17-19 år må fortsatt trene uten kontakt.

Få mer informasjon på idrettskretsen sine sider.

Her er et illustrasjon bilde som viser en oversikt over hva som gjelder fra 16 april.

Vi ber at alle våre medlemmer om å følge retningslinjer og holde seg hjemme med sykdom.