Nye regler fra 26 mai.

Etter nok en pressekonferanse er det lov å spille treningskamper for barn- og unge under 20 år. Vi synes det er synd at nok en gang må de eldre fortsatte vente med kontakt og kamper, men vi er glade for at vår yngre garde nå kan spille litt mer normalt enn tidligere. Vi ønsker at våre kull og årganger helst spiller interne kamper i starten før man kontakter andre klubber om treningskamper. Skulle treningskamper bli avtalt så er det et krav at klubben blir varslet om treningskampen om tid og sted. Banetid må også sjekkes opp med victor@monolittenil.no om kamper skal spilles på Ferd, Monolitten eller Nordjordet. Det er også et krav om at alle kamper så skal det være en kampvert som sørger for at regler opprettholdes.

Les mer om nye regler fra Oslo kommune her.

Fotballens koronahåndbok skal også leses før eventuelle kamper avtales.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *