Seriestart for barnelagene våre

Da er det offisielt.

Barnefotballen begynner med det samme og dette er vi veldig glade for i Monolitten Fotball. Etter en utrolig lang pause så er seriespillet i gang. 😀 Klubben ønsker at alle våre barnelag kommer i gang med seriespillet og følger oppsatte kamper. Viktig at man avtaler med motstanderklubber om kampen skal endres og gjør dette i god tid i forveien. Er man hjemmelag så må man huske å skaffe en dommer om det ønskelig. Det går og fint an å bruke en forelder til oppgaven. Klubben minner om at alle lag må ha kampvert som skal være synlig og sørge for at avstands anbefalingene opprettholdes hele tiden.
Vi anbefaler alle å laste ned min fotballappen og bruke den for å se når seriekampene er og ha god oversikt.

Nå som seriespillet begynner for fult, så kan det være det går utover noen treningstider på Ferd, Monolitten og Nordjordet. Da prioriteres kamper fremfor treninger. Vi jobber for å få til at alle skal få hatt kamp og trening, så lag/kull som skal trene/spille vil få beskjed i forveien.


Tilslutt ønsker vi alle våre barnelag en god seriestart og at det er gledelig med seriespill igjen. Lykke til alle sammen med gode kamper. Lurer dere på noe, så er det bare å kontakte klubben.

– Monolitten Fotball⚽😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *