Jobbe i Monolitten Fotball?

Vi søker personer som ønsker å by på seg selv og bidra i idrettslaget.
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og et hyggelig arbeidsmiljø!

Monolitten Fotball tilbyr aktive ungdommer muligheten til å jobbe som dommere, juniortrenere og hjelp på cuper/klubbaktiviteter.
Per dags dato er dette tilbudet til jenter og gutter født før 2007 og eldre.

Dommere:
Klubbdommere vil bli kontaktet av våre barne- og ungdomslag av trenere eller lagledere for tidspunkt om å kunne dømme kamper. Det å dømme kamper i 5’er, 7’er og 9’er fotball gir god jobberfaring. Vi trenger dommere som kan dømme på Ferd, Nordjordet og Monolitten. Vi tilfører at vi ønsker å benytte klubbdommere til treningskamper og Monolitten Cup i September.

Vi vil sette opp et introkurs for dommere. Kurset vil komme når vi får klarsignal for å spilleseriekamper igjen.

Meld deg på til fotball@bmil.no.

Trenere:
Vi bruker juniortrenere til våre ekstratreninger for de yngste lagene, barnehagefotball på lørdager og ikke minst fotballskolene i sommerferien.
Ønsker du å prøve deg som trener, send en jobbsøknad til fotball@bmil.no eller victor@monolittenil.no, merk e-posten med trener. Vi ser frem til at du tar kontakt for å bli en del av vårt trenerteam i Monolitten Fotball.

Søknadsfrist for fotballskolene i sommer er 20.03.

Andre aktiviteter:
Vi har akkurat fått en ny fotballkolleksjon samt har diverse aktiviteter utover sesongen. Ønsker du å jobbe som ekstravakt her send en e-post til fotball@bmil.no, merk e-posten med aktiviteter.
Oppdrag kan være alt fra rydding, dele ut bestillinger, stå i kiosk og være vert blant annet.