Treningsavgifter 2021/2022

For treninger i Skøyenhallen/Ullernhallen

Gutter/Jenter 6-7 år kr. 1000,-

Gutter 8-9/Jenter 8-10 år  kr. 1400,-

Gutter 10-11 år kr. 2000,- 

Jenter og gutter 12-17 år kr. 2600,-

For treninger i Uranienborg

Jenter og gutter 6-10 år kr. 1000,-

Om treningsavgiften

Treningsavgiften dekker påmelding seriespill (serieavgift), trenerlønn, dommerutgifter hjemmekamper, innkjøp av spillerdrakter til de yngste (ikke shorts og strømper), førstehjelpsskrin og diverse utstyr som benyttes under trening i hallen.

Treningsavgiften gjelder for én hel sesong om gangen og betales ved oppstart av hver sesong. For nye spillere, er det mulig å prøve innebandy i tre uker før treningsavgift løses ut. Nye spillere som starter etter 1. januar i inneværende sesong, betaler halv treningsavgift

Vi vil at alle skal ha mulighet til å spille innebandy uavhengig av privat økonomi.
Ta kontakt med daglig leder, Christopher Frigaard (
christopher@monolittenil.no), om mulighet for redusert pris.
Vi lover full diskresjon og god hjelp.

Medlemsavgift

I tillegg til treningsavgift må alle betale medlemsavgift til klubben. Fremgangsmåten finner du her: https://www.monolittenil.no/bli-medlem/. Medlemsavgiften er på 350 kroner.

Lisens for spillere (gjelder fra G10/J10)

Bandyforbundets lisensordning er et av de viktigste kriteriene for forbundets og kretsenes aktivitetstilbud. For å delta i aktiviteter (serie – og cupkamper) er det en forutsetning at spillere løser lisens.

En spiller vil ikke være berettiget til å spille dersom vedkommende ikke har løst lisens. Et lag som benytter en spiller som ikke er spilleberettiget, vil få bøter og miste poeng.