Bambusasokker – Dugnad!

Mil Tennis har de allsidige Bambusasokkene til salgs gjennom Vipps-butikken #648387 til 200,-/pakke, der halvparten går til støtte for idrettslaget. SMS/ring Nick på 45223562 for å avtale henting/levering!

De anbefales trygt på det varmeste!

Vi har fremdeles noen sokker på lager som kan hentes /leveres, men kan også etterbestille ved behov.

Erfaringsmessig som hurtigslitere av sokker kan vi fortelle om at sokkene er overraskende robuste, til tross for at de er tynne. De puster bedre enn de fleste sportssokker. Siden vårt utsalg i September 2020 kan vi fortelle om at de ikke har gitt noe tegn til å miste formen, uten at de er stramme. Det at de er betydelig tynnere enn vanlige tennissokker gjør at man merkbart får mer plass i trenge tennissko, der løsningen som oftest med merkene Asics, Babolat, Nike og Wilson har vært å gå opp i størrelse. Sammenlignet med vanlige sportssokker lukter de i tillegg mye mindre, har et behagelig stoff, selv etter flere vask og virker naturlig temperaturregulerende!

Ved ønske om å støtte idrettslaget noe mer kan medlemmer få med seg noen pakker sokker for å selge til sine nære og bekjente. Eventuelt at Nick leverer etter avtale. Priser vil gis til dem som bemerker seg som dugnadsselgere!

Skulle det være spørsmål, eller ønske om å drive med dugnadssalg for idrettslaget er det bare å ta kontakt med Nick per SMS/tlf.nr. 45 22 35 62.