Herrelag

Norges tennisforbund arrangerer hvert sommerhalvår lagdivisjonsspill der informasjon meddeles klubbene i begynnelsen av hvert år. De påmeldte lagene blir rangert i syv forskjellige divisjoner, med elite som den tøffeste. Lagspill under 3. divisjon blir fordelt på landsdeler og blir avgjort med to doublekamper og fire singlekamper. Lagkapteinen avgjør spilleroppstillingen basert på holdning, innsats, deltagelse og intern ranking i klubbsamråd. En seier gir to poeng, mens uavgjorte gir et. Hvert lag skal bestå av minst fire spillere (over 13 år), der det skal bestrebes at alle skal få spille, med de unge prioritert. Ved Mil Tennis oppfordrer vi ungdom til å delta for en spennende karakterbyggende spillerfaring og styrke lagånden som Mils forbilder.

Lagavgiften for de voksne (20+) er satt til 1.500,- + evt. baneleie og subsidierer ungdomsidretten, i regi av Mil Tennis. Medlemskapsavgiften og utøverlisensen dekkes av hver enkelt.

I år blir Mil Tennis sin første deltagelse og starter på 4. divisjon, der vi ønsker laget lykke til og vil komme med oppdateringer, særlig på Instagram og Facebook!

Terminlisten for 2021:

https://ntf.tournamentsoftware.com/league/9FB8FAEF-10F8-439E-A7EE-EEA092C17895/team/95

Er du interessert i å delta? Ta snarest kontakt med Nick per tlf./SMS, 45223562 for eventuelle spørsmål og påmelding.

NB:

  • Husk å innsende tydelige bilder/innskanning av reisebilag til Nick@Monolittenil.no merket med «Reiserefusjon 2021, (sted)» for søknad om refusjon ved sesongens slutt.