Samarbeidspartnere

Tennisavdelingen er på utkikk etter gode samarbeidspartnere, som ønsker å komme medlemmene og idretten tilgode. 

Har du lyst til å være med på laget med noen ideer, eller ønsker å tipse om noen vi burde samarbeide med? 

Ta kontakt med Nick på enten tlf. 45223562 eller e-post til Nick@Monolittenil.no

Vi gleder oss til å høre fra deg/dere!

Importør av bl.a. Wilson & Luxilon i Norge

AMER Sports Norge er tennisavdelingens valgte utstyrsleverandør.

Inkluderingsordning

I samarbeid med Bydel Frogner har vi siden 2018 stått u/Fil stått for å kunne tilby vanskeligstilte økonomisk tilrettelegging og støtte for å motvirke utenforskap. Alle skal kunne få være med på våre aktiviteter, uten økonomiske bekymringer eller stigma.

Om det ønskes mer informasjon rundt ordningen, er det kun å ta kontakt med Nick per tlf. 45223562. All informasjon under samtaler forblir konfidensiell.

Idrettsfrukt

Tennisavdelingen benytter seg av Bamas idrettsfruktsordning som tilbyr idrettslag 60% rabatt for all frukt og grønt tilknyttet arrangement!

Tennisavdelingen ønsker å gi barn og ungdom tilgang på og opplæring i sunn og god ernæring i tilknytning til treningstilbudet vårt. For å ha et sunt og aktivt liv er det viktig å gi kroppen riktig og god næring!

Les mer om ordningen her!

Grasrotandelen

Monolitten idrettslag kan motta midler fra Grasrotandelen! Husk å støtte idrettslaget neste gang du spiller ved å donere 7% av din spilleinnsats!

Les mer om ordningen her!

Idrettsbevegelsen

Idrettslaget følger aktivt med og bidrar jevnlig med innspill på hva som kan forbedres i idretten ved å delta på møter, kurs, seminarer bl.a. på vegne av medlemmene!